JEO 3608 Jeolojik Harita Alma Kamp Stajı Raporları

Yayınlanma Tarihi: 08-10-2020

2019-2020 yılı Bahar yarıyılında uzaktan eğitim ile gerçekleştirilen Jeolojik Harita Alma Kamp Stajı kapsamında hazırlanacak olan raporların teslimi ile ilgili tarihler (*) ve diğer bilgiler (**) aşağıda verilmiştir:

* Raporların grup yönlendiricilerine ilk teslim tarihi: 30 Ekim 2020
* Düzeltilmiş raporların grup yönlendiricilerine teslim tarihi: 20 Kasım 2020
Raporlar ile birlikte final sunumu da grup yönlendiricilerine teslim edilecektir.

Rapor yazımında aşağıdaki konulara dikkat edilmelidir:
** Raporda bilimsel bir dil kullanılmalıdır.
** Raporda verilen tüm şekil, fotoğraf, tablo vb. görseller açık, net anlaşılır ve okunabilir olmalıdır. Bulanık görsellere raporda yer verilmemelidir.
** Yer bulduru haritası, çalışma alanını bilmeyen bir kişiyi çalışma alanına götürecek açıklıkta olmalı ve yeterli konum bilgileri içermelidir.
** Tüm şekiller bilgisayar ortamında çizilmiş olmalıdır.
** Raporda Türkçe imla kurallarına da titizlikle uyulmalıdır.
** Raporun, rapor yazım kurallarına uygun olarak yazılıp yazılmadığı grup yönlendiricileri tarafından titizlikle kontrol edilmektedir. Bu nedenle, (1) öğrencilere staj sırasında yapılan “Seminer -5: Jeolojide Rapor Yazım Kuralları” başlıklı seminere ait kayıt SAKAI’den dikkatlice izlenmeli, (2) “rapor yazım kılavuzları“nda belirtilen kurallara uygun bir rapor yazılması ve (3) ekte bulunan Rapor Yazımında Sıkça Yapılan Hatalar gözden geçirilmelidir.
Aksi durumda, gönderilen rapor okunmadan öğrenciye iade edilecektir.

05 Ekim 2020
2020 yılı Jeolojik Harita Alma Kamp Stajı Sorumlusu