2023-2024 Jeolojik Haritalama Kamp Stajı – 3. Duyuru

Yayınlanma Tarihi: 29-08-2024

2023-2024 Öğretim yılı “Jeolojik Haritalama Kamp Stajı” 02-14 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. 03-10 Eylül tarihleri arasında Seferihisar Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesislerinde konaklanacak, diğer tarihlerde ise bölüm dersliklerimizde uygulanacak olan staj çalışmalarına ait programa buradan ulaşabilirsiniz.

Kamp süresince verilecek olan seminerler kampa katılan öğrencilerimize zorunlu olup, katılmak isteyen tüm hoca ve diğer öğrencilerimize açıktır. 

Özellikle, 13 Eylül Cuma günü yapılacak olan öğrenci poster ve sözlü sunumlarına arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz. Tüm seminer ve sunumlar 57 nolu derslikte yapılacaktır.

Saha çalışmaları için 3 Eylül 2024 Salı günü sabah 08:30’da Gümüldür’e hareket edilecektir. Tüm öğrencilerin hareket saatinden 15 dakika önce Tınaztepe Yerleşkesi Buca Kapısında hazır olmaları gerekmektedir.

Kamp süresince gerekli olan zorunlu malzemeler: Çekiç, saha defteri, pusula (grup hocanız tarafından dağıtılacak), A4 boyutunda kapaklı haritalık (kapaklı sert dosya), kırık metre, açıölçer, cetvel, kurşun kalem, silgi, 12’li renkli kuru boya kalemi, toplu iğne.

Diğer gerekli malzemeler: Lup ve milimetrik kâğıt.

Arazi çalışmalarına uygun kıyafetler ile gelinmelidir. Sahada uzun süre yürüneceği için rahat ve dayanıklı bir bot ve havanın güneşli olması durumunda şapka ile uzun kollu bir gömlek tercih edilmeli; yağmur, rüzgâr ve güneş durumlarına uygun kıyafetler ve acil durumlar için ilk yardım gereçleri çantanızda hazır bulunmalıdır. Sahada sizi etkileyebilecek bir alerjiniz var ise, kamp yürütücüsünü ve grup hocanızı durumdan haberdar ediniz.

SGK Formu doldurmayan öğrenciler kampa katılamayacaktır.

Jeolojik Haritalama Kamp Stajı ile ilgili tüm görüş, öneri ve sorularınızı uzel.bora@gmail.com adresine e-posta yoluyla iletebilirsiniz.

Doç. Dr. Bora UZEL
Kamp Yürütücüsü