2023-2024 Jeolojik Haritalama Kamp Stajı – 2. Duyuru

Yayınlanma Tarihi: 10-07-2024

2023-2024 Öğretim yılı “Jeolojik Haritalama Kamp Stajı” 02-14 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. 03-10 Eylül tarihleri arasında Seferihisar Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesislerinde konaklanacak, diğer tarihlerde ise bölüm dersliklerimizde uygulanacak olan staj çalışmalarına ait programa buradan ulaşabilirsiniz. Kamp süresince verilecek olan seminerler tüm öğrencilerimize açıktır.

Kampa katılacak öğrencilerin bağlantıda verilen SGK formunu 01.08.2024 tarihine kadar doldurulması gerekmektedir. Form mavi tükenmez kalem ile doldurulmalı, imzalanmalı ve pdf dosyası olarak uzel.bora@gmail.com adresine e-posta ile gönderilmelidir. Formun orijinali ise kamp tarihinde elden teslim edilmelidir.

Jeolojik Haritalama Kamp Stajı ile ilgili tüm görüş, öneri ve sorularınızı uzel.bora@gmail.com adresine email yoluyla iletebilirsiniz.

Doç. Dr. Bora UZEL Kamp Başkanı