2020-2021 Jeolojik Haritalama Kamp Stajı – 4. Duyuru
2020-2021 Öğretim yılı “Jeolojik Haritalama Kamp Stajı 06 – 17 Eylül 2021 tarihlerinde, Online deu, Sakai uygulaması üzerinden yapılacaktır. Kamp 06 Eylül 2021 Pazartesi günü başlayacaktır ve 17 Eylül 2021 Cuma günü sonlanacaktır. Kamp Stajı’na ön başvuru yapan öğrenciler içinden, kampa katılım yeterlilik koşularına doğrudan veya dolaylı olarak (yaz okulundan aldığı dersin final sınavına mutlaka girmek) sahip olarak Kamp Stajı’na katılmaya “kesin” olarak hak kazanan öğrencilerin listesi aşağıdadır. Online Kamp Stajı’nın yararlı olabilmesi için öğrencilerin canlı derslere katılması bir zorunluluktur. Linkte verilen listede adı bulunan öğrenciler, en iyi anlaşabildikleri ve işbirliği yapabildikleri arkadaşlarıyla, bir grup sözcüsünün olduğu, 9 öğrenciden oluşan 5 grup ve 10 öğrenciden oluşan 1 grup olmak üzere toplam 6 grup oluşturarak tarafımıza bildirilen e-posta adreslerine gönderilecek olan online formu 31 Ağustos 2021 saat 17.00‘a kadar dolduracaklardır. İletişim imkanı olmayan öğrenciler Sakai üzerinde “Jeolojik Haritalama Kamp Stajı” için oluşturulmuş sayfadaki forum, mesaj veya diğer kısımlarda birbirleriyle iletişim kurabilirler.
Grupların hangi sahada ve hangi hocalar ile çalışacakları Kamp Stajı’nın başlangıç toplantısında, tüm öğrencilerin katıldığı online derste “kura” yöntemiyle belirlenecektir.
Kamp Cumartesi ve Pazar günleri dahil 12 gün boyunca kesintisiz devam edecektir.
Kamp programı Online deu, Sakai uygulamasında ders içerikleri bölümünde öğrencilerle paylaşılacaktır.
Bazı günler tüm sınıfın katılacağı, bölümümüz hocalarının vereceği ortak sunumlar olacaktır. Bu sunumlar programda olmasına rağmen, ayrıca Sakai uygulaması ile tüm öğrencilere önceden duyurulacaktır.
Jeolojik Haritalama Kamp Stajına Katılabilmek için gerekli ön koşullar: Jeolojik Haritalama Kamp Staj Yönergesi (Madde): 4. 1. 2. Öğrencilerin bu staja katılabilmeleri için:
- JEO-2301 Stratigrafi,
- JEO 2303 Paleontoloji,
- JEO 2400 Harita Çizim ve
- JEO 2401 Yapısal Jeoloji İlkeleri
derslerinden en az DD notuyla başarılı olması ve
- JEO 3502 Magmatik Petroloji,
- JEO 3602 Metamorfik Petroloji,
- JEO 3503 Sedimentoloji- Sedimenter Petrografi ve
- JEO 3600 Saha Jeolojisi
derslerinden final sınavına girmiş olması gerekmektedir (Bakınız, Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Staj Uygulama Esasları (04.01.2018).
Önemli not:
- Meslek stajı ve “Kamp Stajı” tarihleri çakışmamalıdır.
- Yaz okulundan yukarıdaki şartlı derslerden alan öğrenciler, aldıkları dersin “Final sınavına” mutlaka girmelidirler.
- Yaz okulundan alınan dersten devam veya vize almak yeterli değildir, mutlaka Final sınavına girilmiş olunması gerekmektedir.