Temel Staj / Meslek Stajı

Yayınlanma Tarihi: 26-09-2019

Temel Staj ve/veya Meslek Stajını bu yaz yapmış olan öğrencilerin staj evraklarını 08 Kasım 2019 tarihine kadar ‘Bölüm Staj Komisyonu’na teslim etmeleri gerekmektedir.

Teslim edilmesi gereken staj evrakları:

1. STAJ RAPORU
2. STAJ DEFTERİ
3. RAPOR KONTROL FORMU
4. STAJ SİCİL FORMU (Kapalı‐mühürlü zarfta öğrenci tarafından getirilecek veya staj yapılan kurum tarafından kargo ile bölüme gönderilecektir)

* Staj raporu ve defter incelemeleri sonucunda Komisyon gerekli gördüğü öğrenciler ile sözlü görüşme yapacaktır. Çalışmaları yetersiz görülen öğrencilerin stajlarının bir bölümü geçersiz kabul edilecektir.
* Staj raporları ve defterlerinde rapor yazım kurallarına uyulup uyulmadığı, komisyon tarafından titizlikle kontrol edilmektedir. Bu nedenle, öğrencilerin ‘staj tanıtım sunumu’ ve ‘rapor yazım kılavuzları’nda belirtilen kurallara uygun rapor yazmaları son derece önemlidir. Aksi durumda, rapor ve staj defteri öğrenciye iade edilecektir.
* Raporda Türkçe imla kurallarına da titizlikle uyulmalıdır.

Staj defteri ve rapor yazımında dikkat edilmesi gereken konuları içeren ‘staj tanıtım sunumu’ ve ‘rapor yazım kılavuzları’na https://jeoloji.deu.edu.tr/tr/meslek‐staji bağlantısından ulaşabilirsiniz.

25 Eylül 2019

Bölüm Staj Komisyonu