Pandemi sürecinde yapılan/yapılacak meslek stajları (2. duyuru)

Yayınlanma Tarihi: 03-06-2020

Üniversitemiz senatosunun 06.05.2020 tarihli toplantısında 2019‐2020 Bahar yarıyılında yapılan / yapılacak stajlar ile ilgili olarak aldığı karalara istinaden Mühendislik Fakültesi aşağıda verilen bazı ek kararlar almıştır.

1. Staj Komisyonunun onayı ile öğrenciler ofis, firma ve işletmelerde yüz yüze staj imkânı da tanınabilecektir. Ancak bu durumda öğrencinin Bölüm Başkanlığı’na yüz yüze stajı tercih ettiğine ve bu tercihin tüm sorumluluklarını kabul ettiğine dair bir dilekçe ile başvurması gerekmektedir (Staj süresince Dekanlık tarafından sağlık sigortası yapılmaz).

2. Yaz okulu açılması durumunda, yaz okulundan ders alan öğrenciler, yaz okulu için açıklanan 20.07.2020 ile 28.08.2020 tarihleri arasında staj yapamazlar.

3. Uzaktan staj yapılması durumunda, aynı zaman dilimlerini kapsayan iki farklı staj yapılamaz.

4. Öğrenciler bölümümüzdeki ofis ve laboratuvarlarda yüz yüze staj yapamaz. Öğrencinin uzaktan staj yapabilmesi için ‘bitirme durumunda’ olması gerektiği daha önce duyurulmuştu.

Aşağıdaki koşulları sağlayan öğrenciler bitirme durumunda kabul edilecektir;

i) Tüm derslerini ve Bitirme Projesini vermiş veya bu dönem sonunda verecek öğrenciler,

ii) Tek ders sınav(lar)ına girme koşullarını sağlamış/sağlayacak öğrenciler,

iii) Tüm derslerini ve Bitirme Projesini vermiş/verecek, sadece Harita Alma Kamp Stajı’nı tamamlamamış öğrenciler.

Jeoloji Mühendisliği Bölümü
Staj Komisyonu