Jeolojik Harita Alma Kamp Stajı

Yayınlanma Tarihi: 26-09-2019

Jeolojik Harita Alma Kamp Stajı raporlarının teslimi ile ilgili tarihler ve diğer bilgiler
aşağıda verilmiştir:

* Raporların grup yönlendiricilerine ilk teslim tarihi: 25 Ekim 2019
* Düzeltilmiş raporların grup yönlendiricilerine teslim tarihi: 15 Kasım 2019
Raporlar ile birlikte poster dosyaları da grup yönlendiricilerine teslim edilecektir.

Rapor yazımında aşağıdaki konulara dikkat edilmelidir:

* Raporda bilimsel bir dil kullanılmalıdır.
* Raporda verilen tüm şekil, fotoğraf, tablo vb. görseller açık, net anlaşılır ve okunabilir olmalıdır. Bulanık görsellere raporda yer verilmemelidir.
* Yer bulduru haritası, çalışma alanını bilmeyen bir kişiyi çalışma alanına götürecek açıklıkta olmalı ve yeterli konum bilgileri içermelidir.
* Tüm şekiller bilgisayar ortamında çizilmiş olmalıdır.
* Raporun, rapor yazım kurallarına uygun olarak yazılıp yazılmadığı grup yönlendiricileri tarafından titizlikle kontrol edilmektedir. Bu nedenle, öğrencilerin ‘staj tanıtım sunumu’ ve ‘rapor yazım kılavuzları’nda (https://jeoloji.deu.edu.tr/tr/meslek‐staji) belirtilen kurallara uygun rapor yazmaları son derece önemlidir. Aksi durumda, rapor öğrenciye iade edilecektir.
* Raporda Türkçe imla kurallarına da titizlikle uyulmalıdır.

25 Eylül 2019
2019 yılı Jeolojik Harita Alma Kamp Stajı Sorumlusu