Eğitmen ve Öğrenci Anketi

Yayınlanma Tarihi: 08-06-2022

Dokuz Eylül Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (DEUZEM) tarafından Üniversitemizde  2021-2022  eğitim  öğretim  döneminde uzaktan eğitim yoluyla yürütülen/alınan derslerin kalitesini belirlemek amacıyla anketler hazırlanmıştır. Aşağıda linkleri verilen anket çalışmalarından elde edilecek yanıtlar, kaliteyi artırmaya yönelik iyileştirme çalışmalarını planlamak amacıyla kullanılacaktır. Bu nedenle, her bir maddeye ilişkin değerlendirmenizi açık ve dürüst bir şekilde belirtmeniz önemlidir. Ankete katılım gönüllülük esasına dayalı olup, soruları yanıtlarken uzaktan eğitim yoluyla verdiğiniz/aldığınız derslerin genelini düşünerek yanıt vermeye çalışınız. Söz konusu anketin 14 Temmuz 2022 tarihi mesai sonuna kadar doldurulması istenmektedir.

Ankete ayırdığınız zaman ve katkılarınız için çok teşekkür ederiz.

DEUZEM

Öğretim Elemanı Anketi