2021-2022 Harita Alma Kamp Stajı – Son Duyuru

Yayınlanma Tarihi: 04-10-2022

Bu yıl harita alma kamp stajımız, 12-24 Eylül 2022 tarihleri arasında, Doğanbey-Payamlı (Seferihisar) Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesislerinde gerçekleştirilmiştir. Bu kampa konaklamalı olarak katılan, arazi çalışmalarını tamamlayarak sözlü ve poster sunumlarını yapan öğrencilerimizin, staj raporlarını grup hocalarına teslim etmeleri gerekmektedir. Raporların ilk teslim tarihi 1  Kasım  2022, son teslim tarihi ise 7 Kasım 2022 olarak belirlenmiştir. Raporlarını daha önce tamamlayan gruplar, daha önceki tarihlerde de grup hocalarına raporlarını teslim edip, değerlendirme sürecini daha önce başlatabilirler.

Raporlarda olması gereken dikme kesit ve yer bulduru haritasının bilgisayar ortamında hazırlanmış ve A4 boyutunda raporun içinde yer almış olması gerekmektedir. Ayrıca jeolojik harita ile jeolojik enine kesitlerin 1/10 000 ölçeğinde hazırlanarak, rapor sonunda cepte sunulmuş olması zorunludur.

Staja katılan tüm öğrencilerimizin bilgilerine ve dikkatlerine sunarız.

Prof. Dr. Funda AKGÜN