DEÜ’ye hoşgeldin

Yayınlanma Tarihi: 17-10-2024

Değerli öğrencilerimiz ve hocalarımız,

Ailemize yeni katılan öğrencilerimiz için bir karşılama programı ve tüm mensuplarımız için yeni akademik yıla keyifli bir başlangıç organizasyonu olarak planlanan “DEÜ’ye Hoş Geldiniz Buluşması” 18 Ekim 2024 Cuma günü merkez yerleşkemizde gerçekleştirilecektir. Saat 16:00’da, Univercity Park olarak da bilinen Öğrenci Aktivite Merkezi önünden, amfi tiyatroya kadar devam edecek “DEÜ’ye Hoş Geldin” kortejinde Rektörümüz Prof. Dr. Bayram Yılmaz ile birlikte siz değerli hocalarımız ve öğrencilerimizle bir arada olmayı hedefliyoruz. Katılımlarınız bizleri mutlu edecektir.

Kortej sonrasında öğrenci topluluklarımızın stantları ziyaret edilecek ve sonrasında ise saat 17:00 itibariyle amfi tiyatro içerisindeki programa geçilecektir. Konuşmalarıyla Rektörümüz Prof. Dr. Bayram Yılmaz’ın da yer alacağı program Anadolu’dan Esintiler Halk Dansları Topluluğu ve Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyelerimizden oluşan Çizgi Grubu’nun konseri ile devam edecektir.

Katılımlarınızdan memnuniyet duyacağımızı belirtir, saygılar sunarım.

Doç. Dr. Emre BİLGİN SARI
Kurumsal İletişim Koordinatörü