Önemli Duyuru ! Arazi Lab. SGK Formu (2018 Güz)

Yayınlanma Tarihi: 12-02-2018

“JEO 3600 Saha Jeolojisi” ve Bitirme Projesi kapsamında, dönem süresince arazide veya laboratuvarda çalışma yapacak öğrencilerin SGK işlemleri için bu çalışmalarını dönem başında planlamaları gerekmektedir. Bunun için;

• Arazide veya laboratuvarda çalışma yapacak her bir öğrenci için, ayrı ayrı Arazi Lab. SGK Formu (2) nüsha doldurulmalıdır.
  • Form, ilk çalışmanın yapılacağı tarihten en geç (5) gün önce Bölüm Sekreterliği’ne teslim edilmelidir.
  • Çalışma tarihleri dersin öğretim üyesi ile birlikte görüşülerek belirlenmelidir.
  • Bu çalışmalar ders, sınav, staj, teknik gezi ve farklı bir dersin uygulama/arazi/lab. tarihleri ile çakıştırılmamalıdır.
  • Çalışmaların mümkün olduğunca ertelenmemesi, iptal edilmemesi ancak zorunlu nedenlerle (Hava şartları, hastalık gibi) iptal veya ertelenen çalışmalar için yapılan sigorta işleminin de iptal edilebilmesi için en kısa sürede Bölüm Başkanlığı’na dilekçe ile bilgi verilmesi gerekmektedir.
  • Tamamlanmış olan her çalışmanın ertesi günü öğrenci ve öğretim elemanı tarafından formun sizde kalacak olan nüshasının tekrar imzalanması ve sigorta çıkış işleminin yapılabilmesi için Dekanlığa iletilmek üzere Bölüm Sekreterliği’ ne verilmesi zorunludur.
  • Bu form sadece ders veya Bitirme Projesi kapsamında yapılacak arazi/laboratuvar çalışmalarının SGK işlemleri içindir. Teknik geziler için “Teknik Gezi Katılım Listesi” doldurulacaktır.

Bilgilerinizi ve gereğini önemle rica ederim.

Prof. Dr. Mümtaz ÇOLAK
                                                                           BÖLÜM BAŞKANI

Örnek Arazi Lab. SGK Formu
⇒ Arazi Lab. SGK Formu (2018 Güz)