2017-2018 Bahar yarıyılında “Bitirme Projesi” alan tüm öğrencilerin dikkatine !

Yayınlanma Tarihi: 21-05-2018

yeni

 

–      Bitirme Projelerinizin poster sunumu 04 Haziran 2018 (Pazartesi) günü saat 09.30 – 15.00 saatleri arasında, sözlü sunumlarınız ise 31 Mayıs (Perşembe) ve 01 Haziran (Cuma) 2018 tarihlerinde yapılacaktır.

–      Tez Özeti Hazırlama Örneği’ne uygun olarak hazırlanacak özetlerin en geç 25 Mayıs 2018 (Cuma) gününe kadar Ar.Gör. Çiğdem TEPE ve Öğr.Gör.Dr. Semih ESKİ ’ye e-mail yoluyla iletilmesi gerekmektedir.

–      Özetler 200 kelimeyi geçmeyecek şekilde öğrenci numarası, ad-soyad, tez adı, danışman adı belirtilerek yazılmalı ve tüm özetler belirtilen örnekle aynı formatta olmalıdır.

–      Posterler, Poster Sunum Hazırlama Kılavuzu’na uygun olarak hazırlanmalıdır.

–      Poster Sunum Hazırlama Kılavuzunda belirtilen poster sunum numaraları, tez özetlerinin teslim edilme sırasına göre verilecek ve Bölüm Duyuru Panolarında ilan edilecektir.

–      Tez Özeti Hazırlama Örneği ve Poster Sunum Hazırlama Kılavuzuna buradan ulaşabilrsiniz.

 –      Bitirme Projesi Raporları 3 (üç) nüsha ve ciltsiz olarak en geç 29 Haziran 2018 (Salı) tarihine kadar bölüm sekreterliğine dilekçe ile teslim edilecektir. Dilekçeleri Bölüm Sekreterliği’nden temin edebilirsiniz.

–      Bitirme Projesi “BAŞARILI” olan öğrencilerin, Bitirme Projesi Raporlarının düzeltilmiş halini 2 (iki) nüsha ve 1 (bir) CD olarak, Bitirme Projesi sözlü sınavından sonraki 15 (onbeş) gün içerisinde Bölüm Sekreterliği’ne teslim etmeleri gerekmektedir.

Önemli Not:

Tamamlanan tüm bitirme projelerinin belirtilen tarihlerde poster sunumu şeklinde sergilenmesi zorunludur.

Araş. Gör. Çiğdem TEPE

Öğr.Gör.Dr. Semih ESKİ

Jeoloji Mühendisliği Bölümü

2017-2018 Bitirme Proje Sergisi Koordinatörleri